Koersplan 2021/2025

Overzicht van onze podcasts

Tiwos zet sterk in op persoonlijk leiderschap en samensturing. Van onze bestuurder René hoor je waarom we op deze manier werken. En wat dit betekent in de praktijk vertellen onze collega’s Tessa (woonmakelaar) en Herman (opzichter) uit gebiedsteam Noord-Oost.

In dit interview vertelt vastgoedontwikkelaar Jeroen over onze nieuwbouwplannen. En je hoort van onze woonmakelaar Hadewych aan welke knoppen zij kan draaien om te werken aan beschikbaarheid voor verschillende doelgroepen.

De huren betaalbaar houden, nieuwe duurzame woningen bouwen én bestaande woningen duurzaam verbeteren. Het is een hele financiële puzzel. Onze collega Lion (financieel adviseur) vertelt hoe hij deze puzzel legt. Van incassomedewerker Myriam hoor je hoe we te werk gaan als het een keer niet lukt om de huur te betalen.

We werken samen met collega’s en partners aan de leefbaarheid in onze buurten. Rachida (leidinggevende gebiedsteams) vertelt over onze ambitie voor de komende jaren. Wat dit in de praktijk betekent hoor je van onze leefbaarheidsconsulent Kristel. Hans (organisatieontwikkelaar) gaat in op de meerwaarde van de pact-aanpak in de Tilburgse wijken.

In 2050 willen we een CO2 neutraal woningbezit hebben. Yvette (beleidsadviseur vastgoed) vertelt hoe Tiwos omgaat met het onderwerp duurzaamheid. En je hoort André (manager vastgoed) over kleinschalige experimenten die we inzetten. Vastgoedbeheerder Frank spraken we over de zonnepanelen die onze bewoners kunnen aanvragen.